Més vehicles amb vidres trencats la matinada d’aquest dilluns a la Part Baixa

Foto T21

La Part Baixa comença setembre amb més casos de vehicles apareguts amb vidres de finestres trencats per robatori.

  • És tracta d’una problemàtica que ve de lluny i més que repetida i publicada en aquest blog. Fins i tot s’ha obert un fil veïnal a xarxes socials per anar penjant casos, fotos i comentaris (aquí)
Blog Barri del Port.- Els nous episodis s’han produït durant la matinada d’aquest dilluns 3 de setembre de 2018 segons indica Tarragona21. Segons el digital, la Guàrdia Urbana té constància del trencament de vidres a quatre vehicles a l’Avinguda Vidal i Barraquer entre els números 27 i el 34, i els Mossos d’Esquadra també han registrat alguns al carrer del Mar. Se sumen al més de miler de casos des d’inici d’any i imparable.
Segons Tarragona21, fonts de la Guàrdia Urbana reconeixen que els responsables d’aquest malson “són una o dues persones” pertanyents a una mateixa família que no paren d’entrar i sortir dels jutjats. Fins al punt que un d’ells va ser detingut només hores després de ser posat en llibertat pel jutge.
Davant aquesta onada i la falta de sol·lucions, junt a tants altres problemes al barri, els veïns estan en peu de guerra clamant #PerUnBarriDigne #YLaPartBaixaPaCuando amb que es preveuen reunions i mobilitzacions des de l’A.V.V del Port.