Trobada entre Elvira Ferrando i Mari Carmen Puig, presidenta de l’AVV del Port, per parlar del futur del Barri del Port

  • Aquest divendres 7 de desembre els efectius de neteja de l’Ajuntament de Tarragona han dut a terme una neteja a fons de la Plaça dels Infants en motiu de l’arribada i celebració aquest dissabte de l’activitat ‘Tió de Nadal’ que la conselleria de Comerç ha programat en compromís amb l’Associació de Veïns del Port.
Blog Barri del Port.- Amb aquesta activitat la consellera Elvira Ferrando compleix el compromís establert amb la presidenta veïnal, Mari Carmen Puig, qui havia reclamat que també s’hi programessin actius nadalencs i comercials al barri. En aquest sentit també s’hi projectaran dues sessions de cantada de nadales properament en aquesta plaça, i s‘instal·larà a partir del dia 17 el pessebre municipal.
D’altra banda la Conselleria de Comerç ha volgut sumar-se al Concurs d’Aparadors de Nadalimpulsat per l’AVV del Port i Blog Barri del Port, amb la impressió de la cinquantena de cartells que es penjaran pels establiments del barri, i que arrancarà el proper dilluns 10 de desembre.

Remodelació del carrer Apodaca, Reial i Plaça dels Carros

Tal com ja s’havia avançat, el projecte d’Illa Corsini preveu incloure i remodelar els carrer Apodaca, Reial i Plaça dels Carros (veure) com a vies comercials principals del Barri del Port. Ha estat un dels temes que Ferrando i Puig han parlat aquest matí a la Plaça dels Infants on s’han donat cita en motiu de les tasques d’adequació, així com altres mesures de millora i dinamització.
I es que per ara Ferrando sembla postular-se com la consellera que major interès i contacte ha mostrat envers l’entitat veïnal des que aquesta va iniciar les mobilitzacions i reclams #PerUnBarriDigne.