Més vehicles afectats per robatori amb trencament de finestra a la Part Baixa

Un dels vehicles afectats. Foto: Diari Més

Probablement la notícia més repetida al Blog del Barri del Port aquest estiu  és la de vehicles que apareixen amb les finestres trencades per robatori a la Part Baixa.

  • I es que el problema es repeteix continuadament i aquesta pasada matinada del dijous al divendres s’ha repetit novament amb vehicles afectats al carrer Sant Magí, carrer Reial i Plaça dels Carros, publica el Diari Més.
Blog Barri del Port.- El veïns estan completament indignats amb aquests episodis i per la impasivitat i la falta de solucions davant aquesta onada de robatoris que es produeixen ara que hi ha càmares de videovigilància i que teòricament aquest tipus d’accions no s’haurien de produïr. La crispació rau pel fet que es coneix l’autor almenys de molts dels casos produïts i que aquest segueixi actuant impunement. Els veïns es pregunten fins a quan ho han d’aguantar i fins i tot els hi ha que a xarxes socials comenten que caldria actuar i donar-li un escarment. Fa temps que el barri per situacions com aquesta clama #PerUnBarriDigne.