Recta final del FET amb el concert de Dàmaris Gelabert

La cantant Dàmaris Gelabert.

La cantant oferirà un espectacle per als més petits i estarà acompanyada a l’escenari de músics i coristes

  • La cantant, pedagoga i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert pujarà a l’escenari del Camp de Mart el proper dissabte 25 d’agost a les 19.30 h i serà l’encarregada de tancar els concerts d’aquest mes i de donar pas a les dues últimes propostes previstes pel mes vinent.
El Festival d’Estiu posarà el punt final el 16 de setembre amb el concert de Kepa Junkera al Teatre Tarragona. En els darrers anys, l’artista s’ha convertit en el referent infantil musical per excel·lència. Les seves cançons es reprodueixen diàriament a les escoles i a les cases, on nens i nenes les canten i les gaudeixen. En aquesta ocasió, Gelabert actuarà amb la seva banda formada per un grup de músics i coristes. Un concert ple d’emocions, que permetrà que grans i petits cantin junts i que suposarà un moment únic per reforçar els vincles afectius.

Les entrades es poden comprar a partir de 12 euros al web ticketplus.cat o entradascorreos.com i físicament a totes les oficines de Correus. Per als menors d’un any, l’accés és gratuït.