L’AVV del Port fa una crida al veïnat a mobilitzar-se al carrer ‘Per Un Barri Digne’

L’Associació de Veïns del Barri del Port ha programat diversos actes aquest mes de novembre per seguir defensant i reclamant #PerUnBarriDigne i fa una crida al veïnat a participar i mobilitzar-se de forma nombrosa per donar-hi suport.

En aquest sentit el proper divendres 16 de novembre hi ha programada una nova marxa veïnal d’anada conjunta al plenari des de les 9.30h a la Plaça dels Carros que arribarà fins a l’Ajuntament on els assistents tornaran a estar presents al ple municipal per fer evident i visibles les seves reclamacions.

D’altra banda no serà l’únic cop que el veïnat acudirà al consistori, ja que l’endemà dissabte 17 de novembre s’ha organitzat una nova passejada reivindicativa a les 10h que partirà des de la Plaça dels Infants i que aquest cop sortirà del barri fins a la Plaça de la Font passant pel carrer Reial, Plaça dels Carros, zona estació, Apodaca, Unió, Rambla Nova i Rambla Vella, amb xiulets, pancartes i cartells, i la companyia novament de la capgrossa Sargidora i dels Grallers del Port.

Centenars de pancartes als balcons del Barri del Port

Per aquest motiu de forma prèvia s’ha programat també per dimecres 14 de novembre de 18h a 20h al magatzem del carrer Sant Miquel,19 un taller d’elements reivindicatius amb els que participar en aquests dos actes. Es demana portar cartolina blanca, retolador permanent blau fosc, cartó marró o daurat i cúter/tisores, a més d’un desig pensat envers el barri.

Del mateix mode es segueixen promovent els balcons reivindicatius penjant pancartes que reclamen un barri digne amb més seguretat, més neteja i més inversions. Es poden adquirir per 5 euros a la botiga Can Domènech del carrer Apodaca i ja s’han dispensat més de 200.