El Barri del Port organitza un concurs per engalanar les seves botigues

L’Associació de Veïns del Port de Tarragona ha decidit engegar un concurs de caire nadalenc per tal d’incentivar i engrescar als comerços i establiments del Barri del Port a engalanar els seus aparadors i entrades.
“Ja que al nostre barri no s’impulsen campanyes comercials, ni posen cap arbre a les nostres places i els llums nadalencs són mínims, volem que d’alguna manera tots posem un gra de sorra i sumem a fomentar l’esperit nadalenc i fer barri” indica la presidenta de l’AVV del Port, Mari Carmen Puig.
D’aquesta manera tots els comerços, botigues i establiments del barri interessats poden inscriure’s enviant un correu i una foto de l’aparador o entrada engalanada de forma nadalenca a la vocalia de Joventut, Cultura i Festes de l’entitat veïnal mitjançant el correu jovesdelport@hotmail.com abans del 9 de desembre.
Dinàmica i premi
El Blog del Barri del Port col·labora amb el cartell i la proposta, i penjarà al facebook del Barri del Port les fotografies dels participants a partir del 10 de desembre en que podran començar-se a votar fins al dia 22 mitjançant interaccions i ‘likes’. D’aquesta manera també donar visibilitat i promocionar els negocis i el comerç de proximitat i establir accions conjuntes en altres ocasions. El guanyador obtindrà com a premi un val per valor de 50 euros a gastar entre el teixit comercial del barri i un número de loteria amb el que cada any juga l’associació. D’altra banda, un cop anunciada la iniciativa, la conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona ha volgut donar-hi suport i ha proporcionat 50 cartells a color per penjar entre les botigues, i valoraran l’opció d’aportar trofeus per als més votats.
L’Associació ha volgut provar sort amb aquesta proposta que recuperi una tradició destacada anys enrera als carrers Unió i Apodaca amb grans aparadors com els de la Indústria de la goma,esperant resposta per part dels comerciants i veure com funciona. Tanmateix s’anima al veïnat a sumar-se i ajudar a fer visible el Nadal al barri decorant i engalanant els seus balcons amb els colors blaus propis del barri.