El barri del port es mobilitza

L’Asssociació de Veïns del Barri del Port ha convocat una reunió oberta al veïnat aquest dijous 13 de setembre a les 19h al carrer Reial,9 Baixos on es decidiran les accions per mobilitzar-se després de Santa Tecla.

  • Davant l’estat lamentable de brutícia dels carrers i places, edificis en mal estat, onada de robatoris i ocupacions il·legals, baralles i venda de droga, vandalisme, incivisme i gran inseguretat, junt a la falta d’equipaments socials i sobretot la falta d’atenció per part del consistori, és que el veïnat ha colmat la seva paciència i està decidit a mobilitzar-se fortament i dir prou.
En aquest sentit l’entitat veïnal decideix moure fitxa atentent aquesta voluntat dels veïns, després de mesos d’espera des que va convocar les primeres reunions donant marge i treva a l’Ajuntament per actuar, i davant la falta de resposta i solucions, i fins i tot l’incompliment d’una moció aprovada en plenari conjuntament per tots els partits polítics per emprendre mesures de millora al barri.
La causa defensa els lemes #PerUnBarriDigne i #YLaPartBaixaPaCuando, que s’utilitzen a les xarxes socials per reivindicar i acompanyar totes les queixes, denúncies i reclams davant la situació límit que viu el barri i que empitjora dia rere dia davant el ”passotisme municipal i polític”. Les mesures estarien obertes fins i tot a que hi formi part tota la Part Baixa, incloent els barris del Serrallo, Torres Jordi i Verge del Carme per sumar esforços i fins i tot alguna de les mesures es durà a terme durant festes.