Costa Cruceros comença a operar al port de Tarragona

L’empresa líder en el sector dels creuers, Costa Cruceros, ha arribat aquest mati de divendres amb la seva primera parada al port de Tarragona.

Redacció.- Aquest divendres 2 de juny ha arribat el primer creuer de Costa Cruceros al Port de Tarragona. Un total de 1309 passatgers han desembarcat aquest matí a les nou i mitja a la ciutat. Durant tot el dia d’avui podran gaudir de les diferents activitats que els ofereix la carta integral realitzada pel Patronat de Turisme i el Port de Tarragona. Entre aquestes activitats tots els creueristes poden gaudir de visites guiades pels monuments més emblemàtics, de demostracions castelleres i la cuina tarragonina. A partir de les 14:30 els passatgers podran començar a embarcar de nou al vaixell que marxarà durant la matinada de dissabte. En total durant aquest estiu i fins al setembre arribaran 21 creuers de Costa Cruceros, i tots s’estaran 17 hores a Tarragona.

Tarragona es converteix així en la segona ciutat catalana on aquesta empresa té seu permanent, després de Barcelona. Aquest vaixell de l’operadora italiana realitzarà 17 operacions amb sortida i tornada a Tarragona entre el 2 de juny i el 22 de setembre.

L’itinerari sortirà de Tarragona i farà escales a Savona (prop de Gènova), Porto Torres (al nord de Sardenya), Menorca, Eivissa-Formentera i Palma, abans de finalitzar la ruta novament a Tarragona. La línia portarà a la ciutat uns 25.000 passatgers, que deixaran un impacte econòmic de 2,2 milions d’euros, segons les previsions de l’empresa. Més enllà de l’impacte sobre el teixit comercial de la ciutat, el territori intensificarà les excursions a atractius turístics com el monestir de Poblet o altres reclams de la zona per difuminar els efectes beneficiosos d’aquest tipus de turisme.