Veïns de Cala Romana, sense connexió telefònica des de fa 12 dies

Alguns veïns de l’AAVV de Cala Romana ja acumulen 12 dies incomunicats després d’un incident produït al cablejat el 10 d’octubre a la Travessera del Pi

Arran d’aquest incident, que possiblement va ser provocat perquè un camió va arrencar el cablejat, una sèrie de veïns afectats van donar el comunicat per avaria a la companyia de telèfon, i seguidament se’ls va informar que en un termini de 24 a 72 hores el problema estaria resolt, encara que actualment acumulen 12 dies amb aquesta incidència. 

Així mateix, el 17 d’octubre es va canviar la caixa de connexions exteriors de la companyia Telefónica, cosa que va aprofitar Orange i Vodafone per a connectar els seus abonats. En canvi, als abonats de Telefónica se’ls van avisar que el 18 d’octubre estiguessin als seus domicilis, perquè finalment no es presentés ningú. Se’ls va tornar a presentar un altre avís per al 19 d’octubre i tampoc no es va presentar ningú. Posteriorment, es va presentar una queixa al servei tècnic de Telefónica amb l’única resposta que aquest departament només pot passar la incidència. 

Tota aquesta problemàtica ha provocat que alguns veïns i els seus familiars hagin de dur a terme les seves qüestions laborals fora de casa per poder disposar de dades i Internet. També, des de l’AAVV de Cala Romana ens hem posat en contacte amb l’Ajuntament de Tarragona per sol·licitar ajuda i la resposta és que per la seva banda també estan intentant connectar amb les companyies telefòniques per buscar una solució. 

Per aquest motiu fan una crida tant a la companyia de Telefónica com a l’Ajuntament de Tarragona perquè es pugui solucionar aquesta problemàtica com més aviat millor, i que els veïns de Cala Romana tornin a viure amb total normalitat a casa seva.