La platja de l’Arrabassada de Tarragona, referent per al bany adaptat

Augmenten més d’un 50% els usuaris amb discapacitat a la platja

CCMA.- Els usuaris amb discapacitat a la platja de l’Arrabassada de Tarragona han augmentat més d’un 50%. Fins al 31 de juliol, la Creu Roja ha donat servei a més 150 persones amb mobilitat reduïda a aquesta platja, on l’Ajuntament ha incorporat millores per convertir-la en la platja adaptada de referència de la Costa Daurada.

Així, doncs, enguany, la platja s’ha fet més accessible perquè els usuaris puguin arribar bé fins a les cadires amfíbies que permeten el bany adaptat. Una mesura que els usuaris valoren positivament, com Carles Balenyà, amb una lesió medul·lar que s’ha convertit en un habitual de la platja l’Arrabassada i d’aquest tipus de cadires:

“Son fantàstiques, van molt bé i et porten dins i flotes. Sense aquestes petites millores i serveis no ens banyaríem”.

La regidora de Medi Ambient Ivana Martínez considera que aquest és precisament l’objectiu:

“Busquem que les persones amb mobilitat reduïda o persones grans tinguin un espai còmode on puguin dutxar-se, utilitzar el lavabo, puguin banyar-se i, en definitiva, ser un usuari més.”

La platja de l’Arrabassada de Tarragona s’ha convertit en la referència per gaudir del bany adaptat i any rere any s’incrementa el nombre d’usuaris i s’hi millora el servei.