Més de 300 assistents al Marketing TECH, punt de trobada del màrqueting digital al territori

Ponents com Xevi Fernández Taberner, vicepresident de HP Global Head of Channel Workplace, David Espluga, fundador de l’agència Espluga + associates o Sagraria Rico, directora de Transformació de Bimbo, han estat alguns dels reclams d’aquesta segona edició del Marketing TECH. CEDIDA

La segona edició de l’esdeveniment, organitzat per Techma Business School, -primera escola de negocis de la demarcació-, posa el focus en la relació entre les marques i els consumidors

Més de 300 persones entre inscrits, ponents, patrocinadors i membres de l’organització han pres part a la segona edició del Marketing TECH, una iniciativa de Techma Business School que s’ha celebrat al Tecnoparc de Reus i que en el seu segon any es consolida com a l’espai de debat, intercanvi de coneixements i networking al voltant d’aquest àmbit professional.

La jornada ha permès analitzar el context actual en el que les empreses i les marques competeixen per captar l’atenció dels consumidors cap als seus productes o serveis. Amb el repte de conèixer detalladament les motivacions, preferències i inquietuds dels consumidors, un objectiu que, tal com han coincidit els ponents del Marketing TECH, és particularment complex en un entorn canviant i marcat per la saturació de missatges, un context on ser rellevant és cada cop més difícil. Comptar amb una estratègia clara, un propòsit creïble i definir bé el tipus de target al que es dirigeix la marca són algunes de les receptes per a l’èxit que s’han pogut escoltar a les diverses conferències. 

Ponents com Xevi Fernández Taberner, vicepresident de HP Global Head of Channel Workplace, David Espluga, fundador de l’agència Espluga + associates o Sagraria Rico, directora de Transformació de Bimbo, han estat alguns dels reclams d’aquesta segona edició del Marketing TECH. Un cartell que també ha comptat amb Laura Io Presti, IT Talent Manager de CapGemini; Guillermo Font, Marketing Director a FMCG and Consumer Health; Francesc Cruces, vicepresident d’Octagon Marketing; Marian Casas, cap de BA Health a T-Systems.