Mar Giné presenta el seu ‘Dream Team’ per assolir l’Alcaldia de Tarragona

Sota l’eslògan “Desperta Tarragona”, la candidata de Sí Tarragona (Ara Pacte Local) ha desvetllat una llista potent, forta i compromesa amb el canvi, amb moltes cares noves que provenen del món empresarial i professional qualificat.

En un ambient distès,  familiar i festiu, i davant d’un centenar de persones, Mar Giné ha donat a conèixer cadascun dels membres de la candidatura, amb una posada en escena original i divertida mostrant en forma de mosaic les “dotze raons per despertar la ciutat”. Entre els primers llocs destaquen l’Albert Vendrell, empresari de Tarragona molt vinculat a l’esport; el Ramon Vilaltella, advocat i economista compromès amb la ciutat; la Inés Batllé, odontòloga i empresària i l’Olga Urbano, especialista del cos de bombers i molt vinculada al món associatiu. També en Josep Ramon Tules, Pitu Mosquits, com a serrallenc destacat i un referent cultural a Tarragona. Tanca la llista, en Joan Giné, pare de la candidata,  docent i escriptor que ha estat més de 20 anys Director de l’IES Martí Franquès. L’acte de presentació es va celebrar ahir al vespre a la terrassa de l’Hotel H10 Imperial Tarraco,

Mar Giné ha mostrat la seva satisfacció per la configuració de la llista amb tanta celeritat i ha posat de manifest que “tots els membres s’han sumat al projecte amb els ulls tancats, amb moltes ganes de treballar i il·lusió, precisament perquè l’anhel pel canvi és palpable a la societat tarragonina”. La candidata a l’Alcaldia ha ressaltat la capacitat dels integrants de la llista que provenen del món empresarial, del teixit associatiu i veïnal i professionals qualificats de l’àmbit de la sanitat, educació i universitat , enginyeria i arquitectura, jurídic i econòmic i de la seguretat.

Durant la presentació, Sí Tarragona s’ha posicionat com el “Despertador pel canvi” i com a única alternativa per presentar propostes reals i efectives en tots els àmbits. Així mateix s’ha afirmat que es vol donar la volta a Tarragona i fer que recuperi aquella capitalitat que en algun moment va tenir la ciutat. En breu la formació Sí Tarragona presentarà les seves accions, basades en la millor gestió pública i que en tots els casos tindran com a objectiu que Tarragona és configuri com una ciutat exemplar en tots els àmbits, en el marc dels 12 eixos que configuren la seva campanya i que emulen les 12 hores d’un  despertador.