Marc Montagut vol esdeveniments culturals ‘5 estrelles’ a Salou

Centenars de persones han passat aquest diumenge durant la Diada de Sant Jordi pels tres espais on Sempre Salou (Ara Pacte Local) ha volgut acostar-se als veïns de Salou. CEDIDA

“Sant Jordi és el millor exemple del potencial que amaga la gestió cultural”, subratlla el candidat de Sempre Salou

Centenars de persones han passat aquest diumenge durant la Diada de Sant Jordi pels tres espais on Sempre Salou (Ara Pacte Local) ha volgut acostar-se als veïns de Salou per escoltar de primera mà les seves inquietuds. Una carpa instal·lada al passeig Jaume I, a més del punt informatiu permanent a la rotonda del carrer Barcelona, i l’oficina electoral de Berenguer de Palou donen una idea de l’esforç logístic realitzat, que ha permès viure intensament la festa del llibre i la rosa en contacte directe amb els electors.

A més de la tradicional venda de roses als tres llocs esmentats, Sempre Salou ha estat l’únic partit en convidar diversos escriptors, -els veritables protagonistes de Sant Jordi-, a signar les seves obres al passeig Jaume I. Joan Giné, Roberto Villarreal, Pere Rubio i Amador Pastor han pogut dedicar personalment els seus llibres a desenes de lectors.

El candidat a l’alcaldia de Salou  a les properes eleccions municipals per Sempre Salou, Marc Montagut, ha reiterat el dia de les lletres la seva ferma aposta per potenciar els esdeveniments culturals que millorin la ‘marca Salou’: “Sant Jordi és el millor exemple del potencial que amaga la gestió cultural; el nostre repte, també en aquest àmbit, és crear esdeveniments de cinc estrelles a Salou, i no només un dia tan especial com aquest, sinó amb més continuïtat durant tot l’any”.