La Cooperativa de Cambrils s’alia amb un dels líders mundials en l’exportació d’olis

Migasa és una de les majors empreses familiars i líders en el sector oleícola amb Ybarra, La Masia o Rafael Salgado. CEDIDA

La Cooperativa de Cambrils aprova col·laborar amb MIGASA per augmentar la producció d’oli i el volum de vendes

Amb aquest acord, es crearà l’empresa mixta Aceites Mestral de la qual la Cooperativa de Cambrils i Migasa tindran, cadascuna, el 50% de la propietat

L’Assemblea General Extraordinària de socis de la Cooperativa de Cambrils, celebrada a les instal·lacions de la carretera de Montbrió va aprovar el marc de col·laboració amb el grup agroalimentari Migasa (Miguel Gallego S.A.) amb l’objectiu d’augmentar la producció d’olives molturades i potenciar el volum de vendes.

Amb aquest acord marc, la Cooperativa de Cambrils s’alia amb un dels líders mundials en la comercialització i l’exportació d’olis del món. Aquest acord comportarà la creació de l’empresa Aceites Mestral, de la qual tant la Cooperativa com Migasa tindran el 50% cadascuna a través de la qual es produirà i comercialitzarà l’oli Mestral, mantenint-ne la marca, la seva essència i els estàndards de qualitat amb els que fins ara s’ha treballat a Cambrils.

L’objectiu d’aquesta aliança és dotar de múscul comercialitzador i de producció a la Cooperativa de Cambrils mantenint la seva marca pròpia amb l’impuls dels comercialitzadors més importants del mercat estatal i internacional.

Migasa és una de les majors empreses familiars i líders en el sector oleícola amb Ybarra, La Masia o Rafael Salgado entre l’entorn de les seves marques. El grup agroalimentari té 1.200 treballadors i centra la seva activitat en l’elaboració i comercialització d’olis d’oliva, gira-sol, olis vegetals, maioneses, vinagres, salses i conserves vegetals.

El president de la Cooperativa de Cambrils, Pau Serra, ha manifestat que “amb aquest acord la Cooperativa guanya un aliat important i ens dota de múscul per aconseguir de líders del sector, tant pel que fa a producció com a comercialització conservant la nostra identitat pròpia”.