20 anys de Estació Nàutica Costa Daurada

Foto de família del 20 aniversari. CEDIDA

L’Estació Nàutica Costa Daurada i Terres de l’Ebre celebra el seu 20é aniversari reunint als alcaldes i representants de les principals institucions de la Costa Daurada

Aquesta setmana es va celebrar al Xalet Torremar de Salou, seu del Patronat de Turisme del municipi, un acte institucional per commemorar els 20 anys de la constitució d’aquesta associació que aglutina institucions i empreses privades, un concepte pioner en els seus temps.

L’acte ha comptat amb la presència dels alcaldes dels set municipis que en són membres, els Regidors de Turisme i Gerents dels Patronats de Turisme. També hi ha assistit la Sra. Marta Domènech, recent nomenada Directora General de Turisme de Catalunya, la Sra. Noemí Llauradó, Presidenta Diputació i la Sra. Meritxell Roigé, Presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació.

El President de l’Estació Nàutica, Joaquim Cristià ha presidit l’acte en tot moment i s’ha fet un reconeixement als tres expresidents de l’associació, al Sr. Joan Albert Campos, al SR. Manel Basquens i al Sr. Vicent Martí. Va recalcar la importància dels set ajuntaments membres, que van apostar per aquest projecte ara fa 20 anys i la de la Diputació sense la seva aportació econòmica aquest projecte no hagués estat possible.

Seguidament s’ha fet entrega d’un obsequi commemoratiu als alcaldes de Salou, Pere Granados, el Regidor de Deltebre Carlos Serra, l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa, el de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni Blanch i el de l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia. També s’ha fet una menció especial a l’alcalde de Mont-roig, Fran Morancho i a l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, municipis fundadors d’Estació Nàutica fa 20 anys.

També ha intervingut la directora general de Turisme, Marta Domènech, que ha posat en valor la importància de la diferenciació, la diversitat i el dinamisme de la oferta turística per a oferir un producte de qualitat.

La Presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó va posar en valor la feina dels 20 anys i la importància d’haver sigut de les tres primeres destinacions a certificar-se com estació nàutica a l’estat espanyol.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha tancat l’acte com el tercer municipi fundador i municipi amfitrió de l’acte, destacant la valuosa tasca de l’Estació Nàutica i de la nova aposta per la marca Nàutic Parc que representa perfectament un territori amb més de 95 km de platges on practicar tot tipus d’activitat al mar.

Els 20 anys coincideixen també amb el restyling de la marca, que passa a denominar-se NAUTIC PARC, per poder transmetre la nova realitat d’un turisme cada cop més exigent. Per això es va decidir optar per un nou logotip i una nova marca que transmeti els valors i els conceptes dels temps actuals i d’aquí ha sorgit la nova marca comercial de NÀUTIC PARC COSTA DAURADA I TERRES DE L’EBRE, una nova imatge, més àgil, fresca i dinàmica, una imatge que transmet millor l’aposta per la sostenibilitat. el turisme de qualitat i els turisme d’experiències, perquè això és el que significa Nàutic Parc, una destinació plena d’experiències per viure en família, amb amics, o amb companys de feina.

La nova marca ve acompanyada també d’un procés de digitalització que culmina amb la nova pàgina web, un portal de venda online d’activitats de tot tipus i on el client pot organitzar el seu propi viatge fins i tot l’allotjament als hotels i càmpings associats. Per als socis i proveïdors de Nàutic Parc serà també una plataforma per oferir als seus clients activitats que complementin l’allotjament turístic a la vegada que incrementen els seus ingressos extraordinaris.