El Camp de Mart acull la Fira de la Terra

La Fira tindrà lloc als jardins del Camp de Mart aquest cap de setmana. CEDIDA

Els amants de les teràpies naturals, l’esoterisme, l’artesania i la gastronomia tenen una cita aquest cap de setmana a la ciutat de Tarragona. El Camp de Mart acollirà, del divendres 12 de juliol i fins al diumenge 14 de juliol, la Fira de la Terra que té com a objectiu apropar als assistents totes les novetats en aquest àmbit.

La Fira de la Terra estarà oberta el divendres i el dissabte de 18h a 23h i el diumenge de 10h a 21h. Els assistents podran trobar paradetes de grafologia, reflexoteràpia, aromateràpia, meditació, tarot, minerals, encens, llibres especialitzats, una zona de teràpies naturals, una àrea de gastronomia i jocs didàctics de fusta entre d’altres.

Com a complement a aquesta oferta hi haurà tot un seguit d’activitats per a tots els públics. El dissabte a les 18.15h la dietista Stephanie Chaves farà una xerrada sobre la importància d’una alimentació a base de plantes. Més tard, a les 19.30h, Silvia Ferré farà un taller de reflexologia al preu de deu per persona i amb el regal d’un anell reflexològic.

De cara al diumenge, Álvaro González farà dues xerrades. La primera serà a les 11h sobre el Karma, el Dharma i el camí espiritual; i la segona tindrà lloc a les 12h i abordarà la temàtica de l’autoservació i com conèixer-se a un mateix. A les 13h, també el diumenge, Silvia Ferré parlarà sobre la farmaciola familiar amb olis essencials i l’última xerrada tindrà lloc a les 18.30h i la realitzarà Stephanie Chaves per tractar el dejú intermitent i donar a conèixer els seus beneficis.

L’accés de la Fira de la Terra és del tot gratuït i apte per a tots els públics.