Willy Toledo: “El Rey sorgeix d’explicar la realitat que es viu avui dia”

El Festival REC projecta avui, en preestrena i un dia abans que la resta de l’Estat espanyol, la pel·lícula EL REY, amb la presència de l’actor Willy Toledo; l’actor ha atés als mitjans de comunicació per explicar els detalls d’un llargmetratge que exposa de manera molt crítica

 La pel·cula es podrà veure avui fora de concurs i s’emmarca dins del cicle RECvolucions

“La pel·lícula ‘El Rey’ sorgeix de la necessitat d’explicar la realitat que es viu a avui dia”, així de contundent es mostra l’actor Willy Toledo, que aquest matí s’ha desplaçat fins a Tarragona en el marc del Festival REC 2018 per parlar d’aquest nou llargmetratge que es podrà veure, en exclusiva a Tarragona un dia abans de la seva estrena oficial.

L’actor destaca que ‘El Rey’ és un llargmetratge “valent, de baix pressupost i que suposa un gran privilegi participar en aquest projecte”, en una atenció als mitjans de comunicació molt marcada per l’actualitat política, en la qual ha destacat que “la realitat actual és tan complicada que alguns hem estat vetats”. “No puc entendre l’obsessió per la unitat de l’Estat espayol”, ha manifestat.

La presència de l’actor Willy Toledo s’emmarca en la projecció especial -fora de concurs- del llargmetratge ‘El Rey’, que té data d’estrena definitiva el dimecres 5 de desembre i es podrà veure un dia abans a Tarragona, avui dimarts.

D’aquesta manera, el festival que duu les primeres propostes cinematogràfiques dels creadors més innovadors a Tarragona aposta, –dins del marc del cicle RECvolucions i en format de projecció especial-, per una proposta que signen Alberto San Juan i Valentín Álvarez. ‘El Rey’ és una pel·lícula que neix després de dos anys, interpretada com una peça teatral interpretada per Teatro de Barrio, i és una arriscada interpretació de la monarquia espanyola que no deixarà indiferents als espectadors. La preestrena es durà a terme el dimarts a les 22 hores, a l’Antiga Audiència de Tarragona.