El TGN Bàsquet organitza una estada per a equips cadets i júniors l’últim cap de setmana previ a l’inici de la competició

El TGN Bàsquet amplia el ventall d’activitats amb una novetat pel pròxim curs

El club lila ha posat en marxa una estada a Salou per a equips cadets i júniors (femenins i masculins) just el cap de setmana abans d’iniciar-se la competició (del 22 al 24 de setembre). Aquesta iniciativa porta el nom d’Stage Costa Daurada i es tracta de l’última pedra de toc per als diferents conjunts per tal d’afrontar la temporada —els que militen en categories preferent ja hauran començat la competició setmanes abans—. Els equips, un màxim de 32, és a dir, 8 per cada categoria, s’allotjaran als apartaments CYE de Salou i disputaran els partits —el club lila garanteix un mínim de tres matxs per conjunt— en els tres pavellons d’aquesta localitat. «Nosaltres organitzem el torneig de Cambrils amb molt d’èxit cada any. Amb tot, allí els cadets i júniors queden fora [el torneig de Cambrils està dirigit a equips des de categoria benjamina fins a infantil]. Feia anys que els clubs ens reclamaven quelcom semblant al que fem a Cambrils perquè els seus equips poguessin competir en categoria cadet i júnior. Creiem que fer aquest tipus d’estada, inèdita a la demarcació de Tarragona, és molt útil per als equips que poden provar en quin moment de preparació es troben tot just abans d’iniciar la lliga. Serà un test real, amb conjunts d’arreu de Catalunya i l’Estat», diu Iñaki Liarte, vicepresident del TGN Bàsquet.

El club ofereix amb el preu (150 euros per jugador), els partits —tots amb àrbitres federats— i pensió completa durant dos dies: des del sopar de divendres fins al dinar de diumenge. Els partits es disputaran dissabte i diumenge i, els equips que ho sol·licitin, podran entrenar divendres. «És una estada en un marc immillorable, en una localitat de la Costa Daurada, a la platja. Com sempre, oferim la nostra professionalitat i bagatge en l’organització d’activitats semblants a aquesta, un fet que ens avala i que ha de ser una garantia perquè els clubs decideixin confiar en nosaltres per fer l’últim test abans de la competició», explica Liarte que deixa molt clar que l’Stage Costa Daurada no substitueix el tradicional Torneig de Santa Tecla que el club organitza al pavelló del Sagrat Cor de fa anys.