Techma Business School presenta la seva proposta formativa

Una setantena de persones han participat de l’acte d’inauguració de Techma al Tecnoparc de Reus. CEDIDA

La primera escola de negocis de la demarcació de Tarragona neix per ser una referència al  territori en la formació de directius i professionals amb un enfocament marcadament digital  

Techma Business School, la primera escola de negocis de la demarcació de  Tarragona, s’ha presentat davant d’una nodrida representació del teixit empresarial i  institucional de les comarques tarragonines. Una setantena de persones han participat de l’acte  d’inauguració de Techma al Tecnoparc de Reus, durant el qual s’ha plantat un arbre commemoratiu de  l’arrencada de la seva activitat.  

Techma Business School neix amb l’objectiu de ser, en paraules de la seva directora general, Alba Campos,  “un partner de referència per a les empreses del territori en la formació dels seus directius i professionals,  amb un enfocament clarament digital”. Campos ha destacat que “el nostre programa serà àgil per  adaptar-nos a les tendències i a les necessitats d’una economia canviant al ritme que marca la  transformació digital”. “Els nostres continguts seran revisats permanentment gràcies a un claustre de  professors format exclusivament per professionals en actiu”, ha explicat Campos, que ha posat el focus  també en “la capacitat que tindrem per fer paquets formatius a mida dels sectors i les empreses del  territori”.  

A la presentació de Techma Business School hi ha pres part el regidor d’Empresa de l’Ajuntament de Reus,  Carles Prats, que ha destacat que “és un projecte que dona valor afegit al territori, ja que comptar amb  una escola de negocis a la zona contribuirà a fer més competitives les empreses”. En aquest sentit, Prats  ha posat en valor que “la formació de Techma posi el focus en la digitalització, ja que aquest procés no té  marxa enrere i afecta transversalment a totes les àrees de les organitzacions”. Prats ha destacat que la  formació de Techma pot aportar “un gra de sorra important en la reactivació econòmica que impulsem  des de l’Ajuntament” i s’ha mostrat partidari de la col·laboració pública-privada i del treball en xarxa amb  els sectors productius.  

L’oferta de Techma BS  

Techma ja està donant forma als seus primers productes formatius. Al mes de febrer arrencaran un  postgrau en Marketing Digital (en format presencial y en format streaming) i un altre d’Innovació en RRHH  i Ecosistemes Digitals. Gabriel Doménech, director de tecnologia de Techma Busines School, ha explicat  que “el catàleg d’opcions serà ampli, amb màsters, postgraus, bootcamps tecnològics i short tracks de  curta duració per a necessitats específiques, volem adaptar-nos a totes les necessitats”.  

La primera escola de negocis de les comarques de Tarragona abastarà les àrees acadèmiques prioritàries  per a l’empresa actual: tecnologia, management, marketing, escola de ventes i core skills. Tot “amb la  digitalització com a fil conductor -explica Doménech- i la possibilitat de fer paquets in company en funció  de les necessitats específiques de les empreses que ho requereixin”. 

Techma Business School fixa la seva seu al Tecnoparc de Reus, una ubicació que la directora General, Alba  Campos, considera “idònia, per ubicació, concentració d’activitat empresarial, espais disponibles i  prestacions tecnològiques de l’equipament”. Campos ha reiterat que l’escola de negocis “neix amb el  propòsit de ser un agent de dinamització empresarial a tots els nivells i, per això, desplegarem una  estratègia d’aliances amb empreses i institucions per optimitzar els nostres serveis i establir fronts  comuns per fer més competitiu el territori i el seu teixit empresarial”.