Tarragona renovara el clavegaram de diversos carrers

Seran els del c. Soler, c. Sevilla, passatge Forns, c. Monestir de Poblet, c. Florenci Vives i c Major de Monnars

Ajuntament de Tarragona.- La comissió informativa de Transparència, Govern Obert, Espais Públics i Contractació ha aprovat aquest matí la renovació dels col·lectors de clavegueram de cinc carrers del centre de Tarragona i un de Monnars.

En concret es tracta de la substitució d’aquesta conducció de la xarxa d’aigua residual i pluvial dels carrers Soler, Sevilla, Passatge Forns i el sector de Monestir de Poblet i Florenci Vives. L’obra té un cost de 964.950,18 euros (IVA inclòs) i l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües (EMATSA) serà l’encarregada d’executar les obres. De fet, va ser en una de les revisions periòdiques preventives que fa l’empresa d’aigües de Tarragona que es va observar que aquests col·lectors presentaven un desgast mecànic, així com l’existència d’esquerdes. Les obres s’iniciaran al llarg del mes de juliol i tenen una durada de 4 mesos.

Pel que fa al col·lector del carrer Major de Monnars, el cost és de 162.990,36 euros (IVA inclòs). Les obres s’iniciaran al mes de novembre i està previst que s’acabin en un mes i mig. El conseller de Presidència, Transparència, Govern Obert, Espais Públics i Contractació, José Luis Martín, ha remarcat la importància d’aquesta obra “perquè significa la millora d’uns col·lectors força malmesos pel pas dels anys. Des de fa temps i progressivament, anem millorant la infraestructura de la xarxa d’aigua residual i pluvial”.