Rigoletto sona bé

Rigoletto compta amb 11 solistes, amb veus destacades del gènere com ara el baríton tarragoní Àngel Odena, la soprano Sábina Puértolas, els tenors Antonio Gandía i Roger Padulles, i les tarragonines Carolina Fajardo i Mireia Tarragó. CEDIDA

Ahir a la nit es va fer l’assaig general de l’òpera Rigoletto amb una molt bona acollida per part del públic assistent

Aquest va ser el primer contacte que va tenir el públic tarragoní i els mateixos promotors de l’espectacle, que s’estrenarà demà a la nit amb gairebé totes les entrades venudes i que és la primera gran producció d’òpera produïda íntegrament a Tarragona. Com a espectacle inaugural del Festival d’Estiu d’aquest 2021, Rigoletto compta amb 11 solistes, amb veus destacades del gènere com ara el baríton tarragoní Àngel Odena, la soprano Sábina Puértolas, els tenors Antonio Gandía i Roger Padulles, i les tarragonines Carolina Fajardo i Mireia Tarragó, entre d’altres.  

La producció compta també amb 50 músics, 20 figurants i cos de ball, 80 vestits, 24 cantaires, 11 solistes, 28 components de l’equip tècnic i artístic i 1.500 quilos d’escenografia, omplint gairebé els 300 metres quadrats d’escenari de l’Auditori del Camp de Mart. Un espectacle professional cent per cent, produït per l’Ajuntament de Tarragona.