Reina s’acomiada del Nàstic

El porter i capità ha explicat els motius que l’han portat a finalitzar la seva vinculació amb l’entitat grana després de 4 anys.

Acompanyat del President grana, Josep Maria Andreu; i el director esportiu, Emilio Viqueira, l’andalús s’ha acomiadat emotivament davant familiars, amics, companys i periodistes.

El de Villanueva del Trabuco finalitza una exitosa etapa a Tarragona, deixant l’equip a LaLiga 1|2|3 amb un penal aturat davant l’UCAM Murcia, que tots els nastiquers recordaran durant molt temps. A banda d’aquest partit, el mateix Reina ha afirmat que sempre recordarà “el dia de l’ascens a Segona Divisió, com un dels dies més importants de la carrera professional.” El nou porter del RCD Mallorca no ha volgut marxar sense agrair el bon tracte rebut per part de tota la institució, afició, excompanys, exentrenadors… Especialment a les persones que el van portar a Tarragona, el President Josep Maria Andreu i el director esportiu i amic seu, Emilio Viqueira.

Prèviament, el President ha qualificat la marxa de Manolo com “una baixa molt important per a l’equip”, també ha afegit que el Nàstic “li desitja el millor per a ell, la seva dona Ana i les seves dues filles.”

Després de defensar l’escut més de 160 partits oficials i haver aconseguit l’ascens de categoria, entre d’altres de fites importants, el Gimnàstic de Tarragona, SAD desitja els millors èxits esportius i professionals al porter de Villanueva del Trabuco. #graciasReina