Detingut per amenaces i violencia al centre d’atenció als sense sostre de la Part Baixa

Ahir dimecres 5 de juliol al matí, la Guàrdia Urbana va rebre la trucada del punt d’atenció a les persones sense sostre (PASS) que hi ha ubicat al carrer Smith de la Part Baixa

Blog Barri del Port. Es va denunciar a la policia que hi havia una persona que el dia abans ja s’havia mostrat de forma molt violenta contra els treballadors i el mobiliari d’aquell espai i havia amenaçat en tornar l’endemà.

Els treballadors d’aquest centre del Barri del Port demanen la presència de la  Guàrdia Urbana per efectuar una denúncia. Un cop allí els agents procedeixen a identificar la persona que immediatament detenen ja que requereix d’altres denúncies, d’un total de 12, com robatoris amb violència en grau de temptativa, així com altres de maltractament en l’àmbit de la llar, danys i agressions sexuals o faltes de lesions, des del 2015 fins ara.

Segons indica el Diari de Tarragona, es tracta de Scott Apps, un sense sostre conegut per la seva detenció a Anglaterra al 2013 després d’atacar el xofer de l’arquebisbe de York i un ministre, imatge que hauria donat la volta al món en diaris i televisions.