Paula Valls i Irene, al festival Sota la Palmera

Divendres 21 de juliol a les 22 h, el Festival Sota la Palmera acull dues veus molt joves de qualitat

Paula Valls, nova perla de les veus femenines del moment arriba per primera vegada a Tarragona presentant nou àlbum Black and White. Paula valls impregnarà d’emoció i música avellutada l’escenari Sota La Palmera. L’entrada és gratuïta.

El Festival Sota la Palmera és una mostra que proporciona oportunitats d’exhibició i promoció als i les joves creadores de la ciutat i del camp de Tarragona, al mateix temps que s’ofereix una programació variada d’espectacles aportant propostes artístiques de trajectòria contrastada arreu del país i del panorama internacional. En el marc del programa Cultura de Carrer es promouen actes i espectacles culturals on la presència i l’autoria jove hi són garantides. El principal valor d’aquest festival d’estiu recau en l’intercanvi, l’experimentació i trobada de diversos llenguatges creatius.

 

PAULA VALLS (Manlleu)

Amb tan sols 18 anys, Paula Valls compta amb una veu prodigiosa i amb una facilitat innata per a compondre i interpretar. Això li atorga un fresc i sorprenent estil propi, que recorda la sensibilitat de Norah Jones i la força d’Amy Winehouse. Paula Valls compagina els seus estudis amb continuar la seva formació musical a Escoles de Vic i Manlleu i formadors particulars.

Acaba de gravar el seu nou disc Black and White, un impressionant treball que sona a la més autèntica música negra amb tonalitats més actuals, que inclou temes propis amb lletra i música composta per Paula Valls i arranjaments de Guillem Soler. La descoberta de la seva veu ha fet que hagi estat convidada a ser, conjuntament amb Ramon Mirabet, la veu de l’espot televisiu La Marató de TV3 2016, i que es desperti l’interès dels principals festivals de música a convidar-la en la temporada 2017.
Més informació: paulavalls.com // www.facebook.com/paulavallsmusic

 

IRENE ACÚSTIC (Tarragona)

Aquesta jove cantautora arriba disposada a mostrar la seva tendresa i a exposar algunes de les seves cançons. Una de les flamants protagonistes del darrer Sansacústic 2016, emergeix ara amb una proposta sòlida i actual.