El Palau de la Diputació acull l’exposició d’escultures i aquarel·les ‘Aigües i moviment’, de Jaume Camats

El diputat de Cultura de la institució, Joan Olivella, ha presidit la inauguració de la mostra

L’aigua dels rius o del mar és la protagonitza de la trentena d’aquarel·les de l’artista Jaume Camats que s’exposen des d’aquest dijous, dia 16 de juny, al Pati de la Diputació de Tarragona. L’acompanyen una trentena més de petites escultures del mateix autor. Unes i altres conformen la mostra ‘Aigües i moviment’ que es podrà visitar fins al proper 30 de juliol.

El diputat de Cultura de la Diputació de Tarragona, Joan Olivella, ha presidit la la inauguració de l’exposició, un acte amb la presència del periodista i escriptor Antoni Coll, amic de l’artista, i del mateix Jaume Camats, qui ha realitzat un petit recorregut guiat per la seva obra. La mostra es pot visitar al Pati del Palau de la Diputació de Tarragona de dilluns a divendres, de 9.00 h a 21.00 h; els dissabtes de 9.00 h a 13.00 h i de 17.00 h a 21.00 h, i els festius d’11.00 h a 14.00 h hores. L’accés a l’exposició és lliure.

L’autor

Jaume Camats Petanàs (Artesa de Segre, 1949) va estudiar a l’Escola de Belles Arts Sant Jordi de Barcelona. Exdirector i exprofessor d’art al Col·legi Turó (Constantí), és doctor en Història de l’Art i Musicologia per la Universitat de Barcelona. Camats ha exposat en diferents espais d’arreu de Catalunya.