Dilluns s’obre el termini de presentació de treballs als Premis IMET d’Educació Josep Vives Ciurana

Els Premis s’adrecen a valorar experiències educatives realitzades o iniciades en el present curs escolar o l’anterior.

Aquest dilluns s’obre el termini de presentació de la sisena edició dels Premis IMET d’Educació Josep Vives Ciurana, que reconeixen la tasca desenvolupada als centres d’ensenyament de la ciutat per part de la comunitat educativa (professorat, alumnat, pares i mares i personal no docent). Els premis estan convocats per la Conselleria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Tarragona mitjançant l’Institut Municipal d’Educació en coorganització amb Repsol.

Els Premis s’adrecen a valorar experiències educatives realitzades o iniciades en el present curs escolar o l’anterior, preferentment en els àmbits temàtics següents: Tarragona Ciutat Educadora, pràctiques educatives amb les famílies, programes coparticipats amb altres ciutats, cohesió social, tecnologies de la informació i comunicació, artístiques i culturals i aprenentatge de les llengües. També s’admetran projectes o experiències d’altres àmbits temàtics que suposin la millora de la qualitat en el procés d’ensenyament – aprenentatge.

El jurat avaluador està format pel conseller Francesc Roca; la directora de l’Institut Municipal d’Educació, Montse Fortuny; un representant de cada ensenyament segons categories i un representant de Repsol, empresa col·laboradora dels premis.

Els Premis IMET d’Educació Josep Vives Ciurana tenen una dotació econòmica de 1.200 € per a cadascuna de les quatre categories: educació infantil de primer cicle (0 a 3 anys), educació infantil de segon cicle (3 a 6 anys), educació primària (6 a 12 anys) i educació especial.

L’anterior convocatòria dels Premis, l’any passat, va gaudir d’un bon nivell de participació, ja que es van rebre 20 experiències per part de 18 centres educatius diferents.