Obertes les votacions populars als Premis Empresa Tarragona Impulsa

Un total de 22 projectes s’han presentat a la convocatòria

Redacció.- Des d’aquest dilluns dia 5 i fins diumenge 11 de juny estan obertes les votacions als vídeos promocionals dels projectes participants en els Premis Empresa Tarragona Impulsa, que reconeixen les millors iniciatives dels emprenedors del territori. Els M’agrada que faci la ciutadania a aquests vídeos determinaran un 10% de les puntuacions dels premis finals de les dues categories: idees de projectes empresarials i empreses ja creades. Tots els vídeos es poden consultar al canal de Youtube de Tarragona Impulsa.

Els Premis Empresa Tarragona Impulsa tenen l’objectiu de promoure l’esperit emprenedor i donar suport a la creació de noves empreses a l’àrea d’influència de la ciutat de Tarragona. Aquest 2017 els premis compten amb dues categories: d’una banda per a projectes empresarials en fase d’idea i, de l’altra, per a empreses constituïdes en els darrers tres anys. Ambdues categories tindran un primer premi de 3.000 € i dos accèssits de 1.500 €. En les dues categories les empreses reconegudes rebran, a més, assessorament per part de l’equip tècnic de Tarragona Impulsa durant tres anys.

En aquesta edició s’han presentat 22 projectes: 10 a la categoria de projectes empresarials, 10 a la categoria d’empreses constituïdes i 2 a la de centres educatius. La xifra representa un augment del 15% respecte a la convocatòria de l’any anterior.

Per últim, la convocatòria també inclouen els Premis a la promoció de l’emprenedoria per a centres educatius, adreçats a centres d’educació secundària i post obligatòria de la ciutat de Tarragona amb programes educatius que promoguin l’esperit emprenedor i/o contribueixin a millorar la formació de l’alumnat en l’àmbit de la creació d’empreses. Els millors projectes seran reconeguts amb un premi de 1.000 € per a l’adquisició de material escolar i un distintiu de reconeixement del treball realitzat pel centre.

Els premis s’entregaran en un acte obert al públic el 21 de juny a les instal·lacions de Tarragona Impulsa, al Magatzem 2 de la Tabacalera.