Nova instal·lació esportiva a la platja de la Pineda

El Patronat Municipal de Turisme ha incorporat una nova instal·lació a la Zona Esportiva de la platja de la Pineda, ubicada a la zona de Porta de Mar, al final del passeig marítim

A banda de les activitats tradicionals que s’hi desenvolupen, els joves del municipi poden practicar aquesta nova disciplina esportiva coneguda com Street workout o Calistenia.

L’Street workout o Calistenia és una disciplina esportiva que es pot practicar al carrer o en instal·lacions com la que hem instal·lat a la platja de la Pineda de Vila-seca. Amb els exercicis que es realitzen es treballa preferentment la musculació, la potència i l’esforç, amb l’objectiu de desenvolupar l’agilitat, la força física i la flexibilitat.

Ahir al matí el president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Segura, va visitar les noves instal·lacions acompanyat del grup de joves vila-secans que han impulsat la pràctica d’aquest esport a la platja de la Pineda.

Aquesta instal·lació és un equipament de la marca Kenguru ancorat a la sorra amb uns daus de formigó, consta de 2 barres paral·leles en forma de U, 4 barres dominades d’1,7 metres de longitud i 12 posts verticals.

Cal recordar que la Zona Esportiva de la Pineda acull durant els mesos de juliol i agost diverses activitats esportives com ara zumba, ioga, bodycombat, aquagym i meditació.