La Nit d’Artistes de Cambrils torna dissabte amb dotze espectacles

L’esdeveniment artístic començarà amb un homenatge a Rudy. El programa d’actes es completa amb la tarda infantil de dijous i el Festival Holi de diumenge

La XVI Nit d’Artistes de Cambrils (NAC) portarà al Parc del Pinaret un total de dotze espectacles de diferents disciplines artístiques el proper dissabte, 19 d’agost, a les 22 hores. Aquesta festa de les arts escèniques, que dóna cabuda a propostes creatives de tot tipus, s’ha convertit en un referent de la zona, ja que en uns sola nit el públic pot gaudir d’espectacles de música, teatre, circ, màgia, dansa i humor.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el regidor de Joventut, Eduard Pellicer, i el president de la NAC han presentat aquest matí el programa d’activitats, que es completa amb la tarda infantil de dijous i el Festival Holi de diumenge. L’alcaldessa de Cambrils ha fet un repàs a les 16 edicions de la Nit d’Artistes, ha agraït a l’associació l’organització d’un esdeveniment que dóna a conèixer artistes amateurs i ha destacat l’alt nivell de les actuacions. Per la seva banda, el regidor de Joventut ha afirmat que la NAC demostra el potencial artístic i també la capacitat dels  i les joves d’organitzar un esdeveniment dirigit no només a joves sinó a tota la societat cambrilenca.

El president de la NAC, Pere Martí, ha agraït el suport econòmic i logístic de l’Ajuntament i ha explicat els detalls del programa. Algunes de les novetats d’enguany són la participació del grup de danses de la Índia Natya Shastra Bollywood de l’Associació Salam de Tarragona i un homenatge a Rodolfo Font, més conegut com a Rudy, que era un habitual de la Nit d’Artistes i va morir el passat mes d’abril. Com sempre, durant la nit de dissabte hi haurà moltes sorpreses, a més de l’actuació de la Banda de la Gamba. El programa d’acte amb tots els espectacles es pot consultar en aquest enllaç.

Festa de l’escuma, jocs de fusta i esclat de colors

La primera activitat de la setzena Nit d’Artistes serà la tarda familiar del dijous, 17 d’agost amb la col·laboració de Vila Centre. Per començar, a les 16:30 hores hi haurà la festa de l’escuma, que enguany es trasllada al passeig Albert. Posteriorment, a partir de les 18 hores, la plaça de la Vila s’omplirà de jocs de fusta familiars amb la Companyia Festa i Fusta.

El diumenge, l’endemà de l’activitat central al Parc del Pinaret, la festa continuarà amb el Festival Holi, que arriba al passeig de les Palmeres amb un nou horari i molt més ambientada. La celebració, basada en una antiga festa hindú, es portarà a terme a les 12 del migdia i comptarà amb la col·laboració del grup de danses de la Índia Natya Shastra Bollywood, que oferiran diversos espectacles, i d’un restaurant que prepararà menjar típic de la Índia. Els participants podran gaudir d’un esclat de colors mentre ballen amb la música més festiva. La venda de pintura començarà a les 11:30 hores.