La neu afecta diverses rutes de transport escolar a la demarcació

Pla general d'un vehicle circulant pel coll de la Teixeta, a l'N-420, entre el Baix Camp i el Priorat, amb restes de neu al voral i als arbres. Imatge del 6 de febrer del 2018. (Horitzontal)

208 alumnes s’han vist afectats pels problemes de transport

 

 

Redacció.- La neu ha afectat aquest dimarts nou rutes de transport escolar a les comarques d’Osona, el Moianès, l’Anoia, la Conca de Barberà, l’Alt Camp i el Baix Penedès. Aquests problemes de transport han afectat 208 alumnes, dels quals 142 a la Catalunya Central segons ha indicat el Departament d’Ensenyament. A l’Anoia 80 alumnes s’han quedat sense transport després que s’hagin suspès les rutes de la urbanització Pinedes d’Armengol de la Torre de Claramunt a l’Institut de Capellades i des de la mateix urbanització a l’escola Torrescasana de la Torre de Claramunt. A Osona s’han suspès les rutes de Viladrau a l’Institut de Taradell i la de Seva a l’Institut de Taradell, amb afectació a 34 alumnes i al Moianès també s’ha cancel·lat la ruta de transport escolar de l’Estany i Collsuspina fins a l’Institut Moianès, amb 28 alumnes afectats.

A la comarca de la Conca de Barberà, a la demarcació de Tarragona, altres 27 alumnes també s’han quedat sense transport després que dues rutes s’hagin vist afectades. Són la de Biure, Conesa, les Piles, Santa Coloma de Queralt i la de Santa Coloma de Queralt, Les Piles, Rocafort de Queralt, la Guàrdia dels Prats, Montblanc. Els alumnes de Santa Coloma i les Piles no han anat a l’institut, mentre la resta s’ha organitzat amb un altre bus.

A l’Alt Camp també s’ha anul·lat la ruta entre Valldosserà de Querolt, El Pla de Manlleu i La Bisbal del Penedès, que ha afectat 15 alumnes i al Baix Penedès s’han suspès les rutes de La Talaia a Juncosa i la de Pinedes altes, La Moixeta i Aiguaviva, amb afectació a 24 alumnes.