Els Mossos d’Esquadra imputen al pistoler de Gavà els crims de Miami Platja i Vilanova i la Geltrú

També li atribueixen tres homicidis en grau de temptativa contra els dos policies municipals i la dona que va resultar ferida al restaurant de la capital del Garraf

ACN Barcelona .- Els Mossos d’Esquadra han imputat a l’home que va disparar dos policies municipals de Gavà (Baix Llobregat) els dos homicidis consumats de Miami Platja, a Mont-roig del Camp (Baix Penedès), i de Vilanova i la Geltrú. També se li atribueixen tres homicidis en grau de temptativa contra els dos policies de Gavà i la dona que va resultar ferida al bar de Vilanova i la Geltrú. En aquests moments els Mossos estan registrant casa seva. L’home va ser detingut aquest dijous a la tarda a la urbanització de Muntanya de Mar, de Canyelles (Garraf), on té el domicili, després de fugir de Gavà en cotxe i intentar atropellar dos policies que li van donar l’alto a la C-31 quan estaven tancant els accessos a la zona en el marc del dispositiu per atrapar-lo. El detingut és l’exgendre de l’home assassinat dilluns passat a Miami Platja, al terme municipal de Mont-roig del Camp.
Un home de 63 anys va ser trobat mort per arma de foc el dilluns passat a l’interior de casa seva a la urbanització de Miami Platja, a Mont-roig del Camp. Dijous de la setmana passada, el mateix pistoler també hauria irromput en ple dia a l’interior del bar El sindicat del vi de Vilanova i la Geltrú i hauria disparat contra el cuiner, que va morir, i la propietària, que va resultar ferida. El conseller d’Interior, Jordi Jané, ha confirmat aquest divendres que la munició que es va utilitzar en els tres crims va ser la mateixa, en concret, bales del calibre 222 Remington. La investigació dels homicidis es troba sota secret de sumari i no es poden facilitar més dades.

Alguns dels residents de Muntanya de Mar que aquest dijous es van trobar amb l’operatiu policial van reconèixer l’home com un veí de la urbanització. Un d’ells va explicar que era veterinari i va assegurar que recentment s’havia separat de la dona.