La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha acusat els republicans de no fer res per lluitar contra la corrupció

Arrimadas, sobre Gordó: “Quan els que ens roben són companys de llista, a ERC són molt comprensius”

La líder de Ciutadans a Catalunya acusa el PP i el PSOE de repartir-se els fiscals, i a Podem d’escollir-los per afinitat política
ACN Madrid .- La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha acusat els republicans de no fer res per lluitar contra la corrupció i ha assegurat que, “quan els que roben són companys de llista, ERC són molt comprensius”, en relació a la investigació de l’exconseller de Justícia de la Generalitat, Germà Gordó, pel cas 3%. “Puigdemont ja té un imputat, i ERC va a la mateixa llista del partit del 3%, comparteix cadires de Govern amb ells i no ha exigit cap mesura contra la corrupció”, ha afegit. Per altra banda, Arrimadas ha acusat el PP i el PSOE de repartir-se els fiscals, i a Podem d’escollir-los per afinitat política. Per aquest motiu, ha anunciat que el seu partit preveu presentar properament una proposta per tal de garantir la independència de la Justícia de manera “real i efectiva”.
En roda de premsa, després d’assistir a la reunió del Comitè Permanent de l’Executiva de Ciutadans a Madrid, Inés Arrimadas ha defensat que la seva formació “vol un Fiscal General de l’Estat i no un Fiscal General del Govern”. En aquest sentit, ha destacat el fet que el govern del PP ha passat, en tan sols dues setmanes, de defensar Moix com un gran fiscal, a donar-li l’esquena.

La líder de Ciutadans també ha volgut traslladar el seu suport al poble britànic després del darrer atemptat i ha avisat que “la millor eina contra el terrorisme és apostar per una Europa unida que garanteixi la llibertat i la seguretat”. “Volem traslladar al poble britànic que no estan sols, treballarem units per acabar amb el terrorisme perquè units som més forts”, ha afegit.