Les claus de l’humor de Toni Cano

Aquest dijous 18 (17 h) el flamant presentador del concurs per xarxes Q12 Trivia oferirà un acte-taller carregat d’humor i interpretació

L’Estiu Tarragonajove aporta com a acte destacat de la setmana el taller-xerrada de Toni Cano Les 12 claus de l’humor, que posarà èmfasi en tots i cadascuns dels elements essencials per tal de fer riure en el camp de les arts escèniques i perquè no en el dia a dia.

L’Espai Jove Kesse obrirà les portes a rebre aquesta activitat del tot gratuïta i dirigida especialment a tota persona jove entre els 12 i els 35 anys que tinguin interès en cultivar el seu jo còmic.

L’activitat anirà a càrrec de Toni Cano: presentador, showman, actor, monologuista, humorista, còmic, reporter … ens impregna de l’actualitat informativa, del dia a dia, del surrealisme que inunda la seva ment.  Des dels 16 anys es va vincular al món de la ràdio, passant per infinitat d’emissores locals, OndaCero i més de 10 anys vinculat a RNE. En teatre ha escrit, interpretat i produït a Madrid, Barcelona i Nova York.

Amb els seus monòlegs ha recorregut tot Espanya, Los Angeles i Londres, i amb el seu cabaret ha arribat fins al mateix Berlín guanyant el Wong Show! Als 23 anys va començar a televisions locals de Barcelona fent el salt a canals autonòmics i estatals, treballant com a reporter, presentador i actor a TV3, Cuatro, TVE i 8tv. En definitiva, un artista polifacètic amb un segell propi molt personal.

Actualment presenta Q12Trivia, l’aplicació de moda a Espanya. Es tracta d’un concurs diari en rigorós directe de dotze preguntes on l’adrenalina està assegurada durant quinze minuts. Paral·lelament, també segueix amb les representacions del seu espectacle Un pantomàquet a Madriz.