L’EMT renovarà la flota d’autobusos urbans amb 28 nous vehicles

S’ha iniciat el procés amb l’aprovació al Consell d’Administració del passat dia 29 de juny del plec d’acord d’homologació dels vehicles

L’Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona (EMT)ja ha iniciat el procés per a renovar la flota d’autobusos, un cop aprovat al Consell d’Administració del passat dijous 29 de juny, el plec d’acord d’homologació dels vehicles. Seran 28 nous autocars durant els pròxims 4 anys. Amb aquestes incorporacions es renova gairebé la meitat de la flota d’autobusos. El cost total de la compra dels 28 autobusos és d’aproximadament 8,2 milions d’euros. El primer pas ha estat l’aprovació del plec d’homologació dels vehicles, que ha de definir les característiques dels autobusos, des del tipus de combustible a la llargada del vehicle, la seva capacitat, etcètera.

L’adquisició d’aquests nous vehicles es farà de forma progressiva al llarg de quatre anys, substituint primer els de més antiguitat. Segons la presidenta de l’EMT, Begoña Floria, “disposar en un futur immediat de vehicles nous, moderns, eficients, adaptats i més còmodes és un dels compromisos de l’empresa per donar resposta a la confiança dels més de 9 milions de viatgers als quals dona servei l’EMT“.