Aquest dimecres, David Carabén dels Mishima ofereix un acte especial a l’Espai Jove La Palmera

La xerrada “This is not a Love song” obre una setmana que proposa per dijous una nit de pallasses i divendres el concert de Gertrudis

Dimecres 5 de juliol, a les 19 h a l’Espai Jove la Palmera (pl. Imperial Tarraco,1), tindrà lloc la xerrada “This is not a Love song” de David Carabén, cantant de Mishima. De “Trucar a casa” a l'”Ara i res” són més de 10 anys de repertoris musicals del grup Mishima, demà el seu cantant, guitarra i lletrista principal, David Carabén parlarà sobre la seva evolució i trajectòria. Una oportunitat per conèixer el rerefons cultural d’un dels artistes més prolífics del panorama musical català. L’acte estarà conduït pel periodista i comunicador Miquel González i l’accés és gratuït amb aforament limitat.

La setmana continuarà amb actes i espectacles com la primera nit de clown (dones pallasses) el dijous; el divendres serà el torn del cap de cartell del Festival Sota la Palmera, Gertrudis i dissabte, els grups Cojoman i 13th Magic Skull. Tots els actes comencen a les 22 h i són d’entrada gratuïta.

De l’1 de juliol al 5 d’agost el Festival Sota la Palmera proposa 40 activitats o espectacles en 21 dies de programació cultural. Es tracta d’una mostra que proporciona oportunitats d’exhibició i promoció als i les joves creadores de la ciutat i del camp de Tarragona, al mateix temps que s’ofereix una programació variada d’espectacles aportant propostes artístiques de trajectòria contrastada arreu del país i del panorama internacional. El principal valor d’aquest festival d’estiu recau en la mostra, l’intercanvi, l’experimentació i trobada de diversos llenguatges creatius.

El Festival Sota La Palmera, l’organitza la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona amb el suport i assessorament de Vòrtex, NunnyG amb la nit de pallasses, TGN Swing que col•labora en la projecció i execució d’una nit de ball swing i Club Vinil Tarragona, en el suport de producció de les sessions de noies dj’s. La consellera de Joventut, Ivana Martínez ha valorat la bona acollida d’un festival que “és un exemple de la cogestió i coprogramació d’activitats entre l’Ajuntament, els i les joves i entitats de la ciutat on s’activen dinàmiques ciutadanes i és bona mostra del foment de la participació que impulsa el consistori amb el teixit social i cultural”.