La Jove orquestra simfonica de la Diputació realitza la seva estada anual a Prat de Compte

Culminarà amb un concert a Amposta i un a la Tarraco Arena Plaça

Un total de 65 de joves músics dels tres conservatoris de la Diputació comparteixen sessions de treball abans d’actuar conjuntament

La Jove Orquestra Simfònica de la Diputació de Tarragona (JOSDT) ha iniciat aquest dilluns a Prat de Comte la seva catorzena estada de convivència que culminarà amb dos concerts gratuïts aquest cap de setmana. El primer concert serà a l’Auditori de la Unió Filharmònica d’Amposta el 14 de juliol i el segon a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona dilluns 16 de juliol, ambdós a les 19.00 hores.

Un total de 65 alumnes dels conservatoris de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa participen enguany en aquest projecte pedagògic que porta els alumnes a viure la música de manera conjunta durant una setmana. Des d’aquest dilluns i fins al dissabte 14 de juliol, l’alberg Ca la Jepa de Prat de Comte torna a ser la seu d’aquesta estada anual. La iniciativa permet als alumnes assajar i treballar coordinadament per poder formar una agrupació excepcional per les seves dimensions i nivell. Durant els assajos, els participants prepararen un repertori rellevant amb l’objectiu d’actuar davant del públic sota la batuta d’un reconegut director. En aquesta ocasió, el director convidat a l’estada i encarregat de dirigir els concerts serà Salvador Brotons. També actuarà Albert Guinovart, com a pianista solista.

Programa:

1a part

Concert per a piano i orquestra núm. 2 en do menor, Op. 18 Sergei Rachmaninov

-Moderato

-Adagio sostenuto

-Allegro scherzando

Albert Guinovart, piano solista

2a part

Gaudí – Albert Guinovart

Obertura Karelia, Op. 10 – Jean Sibelius

Jove Orquestra Simfònica de la Diputació de Tarragona

Salvador Brotons, director