La cadena nacional belga RTBF escull Cambrils pel seu programa de destinacions europees de qualitat

La regidora de Turisme de Cambrils va rebre l’equip, que també va visitar el Parc Samà. El mercat belga és un dels més fidels a la destinació turística.

La cadena de televisió nacional de Bèlgica RTBF (francòfona) ha escollit Cambrils per un prestigiós programa dedicat a donar a conèixer destinacions europees que destaquen pel bon servei i la qualitat. El mercat belga és un dels més fidels a la destinació turística Cambrils.

Ahir la tarda un equip de reporters es va desplaçar a Cambrils per enregistrar les imatges que s’emetran avui, 26 de maig, al vespre per explicar com es prepara el municipi per aquesta temporada atípica i complicada.

L’equip de la cadena va ser rebut per la regidora de Turisme, Marta Borràs; va visitar el Parc Samà, va fer un passeig per Cambrils de la mà del Patronat de Turisme, i va gaudir d’un àpat en un dels reconeguts restaurants cambrilencs.

La regidora va voler donar a conèixer al públic belga que a Cambrils, a més de les platges, hi trobaran altres indrets naturals diferents que també són autèntics i que tenen una besant més cultural. A més, Borràs va posar èmfasi en tota la feina feta per reobrir els espais seguint tots els protocols sanitaris i poder tornar a acollir el turisme.

Els reporters, que després de l’experiència tenen intenció de tornar amb les seves famílies, també van entrevistar Marketa Stverakova del Parc Samà, Llorenç Blasco del Xiringuito Denver, Gustavo Cabedo de l’Hotel Sol Melià, i la responsable de Synergie Immobilière (una immobiliària que se centra en el turisme de parla francesa i els immobles d’alta gamma singulars per la seva localització o arquitectura).