Ja estan a la venda les entrades dels concerts del FET

La BUMT, la JOIC i Kepa Junkera formen part del cartell

A partir d’aquest dimecres, 13 de juny, ja es poden adquirir les entrades del concert de la Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT), que actuarà conjuntament amb la Banda Simfònica de Reus (BSR) el dia 15 de juliol al Teatre Tarragona, i les del concert de la Jove Orquestra InterComarcal (JOIC) del dia 22. En els dos espectacles, les entrades tenen un preu de 10 euros. També es poden comprar ja les de Kepa Junkera, que presentarà el seu darrer treball discogràfic Fok el 16 de setembre. L’entrada té un cost de 12 euros.

Les entrades d’aquestes propostes musicals es poden comprar a les taquilles del Teatre Tarragona, en horari de dimecres d’11 a 13 h i dijous i divendres d’11 a 13 h i de 17 a 19 h, o a través del web teatres.tarragona.cat.

Enguany, el Festival d’Estiu oferirà propostes per a tots els públics i gustos de juliol a setembre amb un cartell que engloba els espectacles programats a tots els espais de la ciutat. Una proposta potent amb artistes com Joan Dausà, Pablo Alborán o Sergio Dalma, que omplirà de música des del Port Tarraco, fins al Camp de Mart, passant per la TAP, la Capsa de Música, la Zero i el Teatre Tarragona. Més informació: teatres.tarragona.cat/festivaldestiu

Paral·lelament al Festival d’Estiu, a partir d’avui també es poden comprar les entrades del concert 75 anys de Serrat, en el qual Paula Domínguez i la TGN Big Band faran un repàs de la trajectòria del cantautor a través de versions de les seves peces més emblemàtiques. Les entrades tenen un preu de 10 euros.