Finalitza el XVI Festival d’Orgue amb Bartomeu Mut

La darrera actuació del cicle tindrà lloc dissabte vinent a la Catedral

Bartomeu Mut, organista titular de la Catedral de Palma de Mallorca, serà l’encarregat de cloure el XIV Festival d’Orgue amb un concert que tindrà lloc el dissabte 16 de juny a les 20.30 h a la Catedral de Tarragona. Mut també és professor d’orgue al Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca i, a banda de la seva tasca concertística i docent, cal destacar la seva coordinació en projectes de restauració d’orgues històrics a Mallorca, una de les zones d’Europa amb més volum d’instruments antics.

Les entrades es poden comprar al web www.tarracoticket.cat o a les taquilles del Teatre Tarragona. L’horari és d’11 a 13 h i dijous i divendres d’11 a 13 h i de 17 a 19 h. A més també es podran adquirir una hora abans del concert a la Catedral de Tarragona. Els preus de l’entrada són 8 € anticipada, 10 € a la taquilla de la catedral i 4 € menors de 16 anys.

El cicle arribarà al seu final dissabte vinent, després de quatre concerts que van iniciar-se el passat 5 de maig i que han reunit organistes de gran nivell com són Joan Paradell, titular de la Capella Pontifícia Sixtina del Vaticà; Pedro Aguiló, titular de l’església Santa Eulàlia de Palma de Mallorca; Andrés Cea, expert en la interpretació de la literatura hispànica per a orgue, i el mateix Bartomeu Mut.