Una indigent agressiva té farts als veïns del carrer Pau del Protectorat i Orosi

La presència i problema amb els indigents no ha acabat al Barri del Port tot i la desocupació aquest dimecres dels sense sostre dels porxos de la Plaça dels Carros.

Blog Barri del Port.- I es que des de fa més de 4 mesos que els veïns del carrer Pau del Protectorat amb carrer Orosi asseguren viure un calvari. (Mira vídeo)

“Aquesta dona prové de Barcelona, es va instal·lar a l’entrada d’una antiga entitat bancària ja tancada i s’ha fet seva la propietat d’aquest punt on viu amb moltes maletes plenes de roba, joies i llibres” indiquen a aquest blog uns veïns. “Tot i així demana diners, tabac i increpa al veïnat” afegeixen. I es que segons els veïns que pateixen la seva presència, la dona viu al carrer per voluntat propia, ja que s’ha negat a rebre allotjament d’acollida per part dels Serveis Socials.

En definitiva, el veïnat assegura estar cansat del problema. “No accepta ajuda, ni vol marxar d’allà i la Guàrdia Urbana ens diu que no pot fer res però nosaltres necessitem solucions ja!” reclamen indignats.D’altra banda indiquen que “té problemes psiquiàtrics, canvia de lloc les maletes constantment, parla sola, amb ella mateixa o amb algú imaginari a totes hores i alçant la veu de manera que a la nit el descans és impossible”. A aquesta situació cal sumar que “és agressiva, increpa i insulta als veïns i vianants” assenyalen. Als problemes de descans se sumen també les males olors. “Fa les seves necessitats al carrer i la pudor amb la calor més els crits ens impedeixen poder tenir les finestres obertes amb comoditat” denuncien. D’altra banda, indiquen també que “es renta, despulla i canvia al mateix carrer a vista de qualsevol, fins i tot els nens que van a l’Escola Pau Delclòs.