Detingut durant la nit al Barri del Port per desobediència un jove amb antecedents

La mitjanit de dijous a divendres s’ha saldat al Barri del Port amb un detingut després de fugir de forma estranya en veure un vehicle policial.

Blog Barri del Port.- Segons ha pogut saber el Blog del Barri del Port, els Mossos d’Esquadra voltaven per la zona i van observar que un jove amb bicicleta actuava de forma sospitosa en veure’ls. Després de seguir-lo, entre carrer Reial i del Mar, el jove va llançar la bici i va entrar a un portal. El jove de nacionalitat espanyola, de 22 anys i veí de Tarragona, va mostrar resistència davant dels agents quan volien escorcollar-lo i emmanillar-lo de forma preventiva.

S’hi van presentar dos vehicles més i, tot i desconèixer si la bicicleta era o no de la seva propietat, no portava altres objectes que poguessin ser robats i que justifiquessin perquè fugia. Els agents van detenir el jove per desobediència i resistència a l’autoritat i ha estat posat en llibertat sense efecte aquest matí. Van poder comprovar, això sí, que tenia antecedents per robatoris, furts i atemptats al patrimoni.