Fira Àpat arriba a Tarragona després de cinc anys a Barcelona

Fira ÀPAT és la Fira Professional de l’Alimentació i la  Gastronomia Catalana de Proximitat i Sostenibilitat que tindrà lloc els propers 11, 12 i 13 de  juny al Palau Firal i de Congressos de Tarragona

Fira ÀPAT és una fira orientada als professionals i als  amants de la gastronomia catalana. Durant tres dies, els productors i elaboradors de productes agroalimentaris catalans podran presentar els seus productes i les seves novetats tant a professionals del sector (restaurants, botigues, hotels, vinoteques, distribuïdors…) com consumidors finals.

Amb l’objectiu d’apropar Fira ÀPAT a la ciutadania aquest any presenten Benvingut Estiu.  Una trobada informal per apropar els aliments catalans als consumidors a través de food  trucks, degustacions, masterclass i música.  

La fira vol ser un punt de trobada per impulsar un dels sectors més tocats per la pandèmia:  alimentació, gastronomia i turisme. Aquesta edició comptarà amb 90 expositors i dues  zones amb 50 activitats on es podrà gaudir de showcookings, xerrades, tallers i Màster Class  de la mà de grans professionals del sector que ensenyaran els secrets de la cuina. 

Com a gran novetat, aquest any es celebren els premis ÀPAT 21 als millors productes  d´alimentació de proximitat. Els productors que participen a la fira poden presentar-se a  diferents categories, els guanyadors seran escollits per un jurat integrat per professionals del  món de l´alimentació catalana de proximitat i el lliurament dels premis tindrà lloc durant la Fira  ÀPAT Barcelona, entre els dies 16 i 18 d´octubre de 2021. 

Aquesta iniciativa està organitzada per l’agència Fresh Media Group amb la col·laboració de  l´Ajuntament de Tarragona i el Patronat de Turisme de Tarragona. També comptem amb  els patrocinadors Estrella Damm i Too Good To Go.  

Horari:  

– Divendres: 17-21h. 

– Dissabte: 11-21h. 

– Diumenge: 11-21h.

Més informació: www.fira-apat.cat