El Far de Salou ha estat l’escenari escollit per donar la benvinguda del nou curs escolar

L’alcalde i la regidora d’Ensenyament donen la benvinguda i encoratgen els mestres i professors davant l’inici del nou curs escolar

Aquest matí ha tingut lloc al Far de Salou, a Cap Salou, la tradicional recepció als mestres i professors que formen els equips directius i cossos docents dels centres d’ensenyament de Salou; on l’alcalde, Pere Granados, acompanyat de la regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez, i la Inspectora d’Ensenyament, Olga Fernandez, han mostrat tot el suport institucional i el seu reconeixement a la tasca docent dels centres, amb motiu de l’inici del nou curs escolar 2017-2018.

L’alcalde, Pere Granados, ha volgut remarcar que “ens trobem en un espai de gran referencia històrica i natural del nostre litoral”. Ha afegit que “des del govern municipal creiem que la historia del Far de Salou hauria de ser conegut pels nostres alumnes ja que forma part de la historia del Cap Salou. També incidir amb el Cap Salou com accident geogràfic i paisatge natural de gran valor ecològic que acull també un singular ecosistema, i que volem protegir i recuperar”.

Per la seva banda, la regidora d’Ensenyament i Infància, Júlia Gómez, ha explicat que “enguany hem volgut fer aquest acte en aquest espai amb unes vistes privilegiades de la nostra costa per donar a conèixer aquest indret tan proper però alhora tan desconeguts per alguns”. Gómez, ha afegit que “des de l’Ajuntament, un estiu més, s’han dut a terme diversos treballs de reforma i manteniment dels centres, per tal de mantenir les bones condicions de les instal·lacions docents i la qualitat de l’educació”.

Des del consistori s’han programat ajuts per a les famílies de les llars d’infants, ajuts per a material escolar i llibres de text, beques per a estudis universitaris i reforç de llengua catalana per a nouvinguts.

Al llarg dels anys aquesta recepció s’ha anat fent de forma itinerant passant per la Masia Tous, la Torre Vella, els Jaciment Ibèric de la Cella, el parc Botànic, el Centre Infantil ‘Estació del Carrilet’ o el parc arqueològic de Barenys.