Éxit de participació a la Gran Fondo Cambrils Park Costa Daurada

La Gran Fondo Cambrils Park Costa Daurada ha celebrat aquest cap de setmana la seva 6a edició, JORDI SANTACANA

Uns 2.000 ciclistes han participat durant el cap de setmana a la 6ª marxa cicloturista i a La Cursa al Castell d’Escornalbou

La Gran Fondo Cambrils Park Costa Daurada ha celebrat aquest cap de setmana la seva 6a edició, reunint a uns 2.000 ciclistes, consolidant la gran xifra de participació d’anys anteriors i millorant notablement el nombre d’inscrits respecte les primeres edicions de la marxa.

La Gran Fondo Cambrils Park Costa Daurada és una marxa cicloturista de caràcter no competitiu, organitzada per l’Associació Ciclista Muntanyes de Cambrils i amb la col·laboració de Cycling Costa Daurada, Cambrils Park Sport Village i l’Ajuntament i el Patronat de Turisme de Cambrils, pensada per poder compartir una bona jornada de ciclisme amb familiars i amics i gaudint de les millors carreteres de la Costa Daurada. La majoria dels participants han estat allotjats a Cambrils Park Sport Village durant el cap de setmana.

La marxa cicloturista celebrada el passat dissabte va oferir als ciclistes la possibilitat d’escollir entre dos recorreguts: un circuit de 180 km pel Parc Natural del Montsant i un recorregut menys exigent per la zona d’Escaladei.

A més, els més petits van poder gaudir de la Gran Fondo Cambrils Park Kids, una cursa infantil per les instal·lacions de Cambrils Park Sport Village. La jornada ciclista va finalitzar a les instal·lacions de Cambrils Park Sport Village amb una Pasta Party per a tots els participants.

D’altra banda, més de 700 ciclistes han participat a “La Cursa”, la prova opcional competitiva de la Gran Fondo Cambrils Park. El primer a arribar ha estat Josep Ferrer Masclans, de la categoria M-31, amb un temps de 13 minuts i 45 segons. En la categoria femenina, la primera en passar per meta ha estat Ivet Farriols Arimont, de la categoria F-18, amb un temps de 19 minuts i 13 segons.

Presència internacional

Finalment, cal destacar la important presència de ciclistes nacionals, tant de Catalunya com de la resta d’Espanya, així com la cada vegada més habitual participació de ciclistes de països com França, Anglaterra, Holanda, Bèlgica, Irlanda, Alemanya i els països nòrdics.

 

Més informació: https://granfondocambrilspark.com