Empreses i particulars s’uneixen demà al Parc Samà per al Día de la Salut Mental

Marketa Stverakova, directora del Parc Samà, y Sergio Martínez, director de comunicación del Grupo Mimara. CEDIDA

El Corte Inglés, Ametller Origen, FC Barcelona, ISDIN o Eurostars Hotel Company recolzaran aquesta causa benèfica. També hi seran presents altres col·laboradors de la zona de Tarragona com Port Aventura, H10 Imperial Tarraco, Nàstic de Tarragona o Skievasion

Al llarg de demà divendres es realitzaran diferents activitats al Parc Samà per recaptar fons que posteriorment aniran destinats a La Fundació de la Marató de TV3, on aquest any el tema principal és la salut mental

El sopar benèfic #YouAreNotAlone, que organitza demà el Grup Mimara en col·laboració amb el Parc Samà, i coincidint amb el ‘Dia Mimara per la salut mental’ compta fins ara amb 20 entitats col·laboradores. Totes aportaran el seu gra de sorra amb la donació de productes propis per al sorteig que es realitzarà després del sopar benèfic.

Port Aventura, H10 Imperial Tàrraco, Restaurant Les Barques, Skievasion, Celler Cal Menescal, Hotel Olympus Palace, El Corte Inglés, FC Barcelona, RCD Espanyol de Barcelona, Nàstic de Tarragona, Ametller Origen, ISDIN, Eurostars Hotel Company, Yves Rocher de Tarragona , Fundació Joia, l’especialista en coaching Alicia Escudero, L’Oreal, Granier, Port Cambrils, Clos Galena, Caseta de la Maria i Clínica Regeneric de Cambrils són els col·laboradors confirmats.

Finalment, tot allò que es recapti entre el sorteig benèfic, el sopar solidari i la fila zero -on tot aquell que vulgui pot fer una donació al següent compte bancari (ES90 0049 2601 0328 9484 9857)-, anirà destinat a la lluita per la salut mental, un tema que avui afecta directament la nostra societat.
“L’objectiu final és donar visibilitat a la salut mental, creiem que és la següent pandèmia que encara ha de venir. Hi ha dades aclaparadores que mostren l’increment de trastorns per salut mental, i que afecten tant les persones grans com els més joves”, ha destacat Sergio Martínez, representant del departament de comunicació del Grup Mimara.

S’espera que acudeixin a el sopar solidari al voltant de 200 persones, entre elles, institucions sanitàries, polítiques i empresarials.
“Es tracta del primer sopar benèfic postpandèmia que s’organitza d’aquestes característiques a Tarragona sobre un tema de salut. Volem que sigui la primera de moltes altres edicions. Cal ressaltar l’esperit solidari de la província de Tarragona”, ha dit Sergio Martínez

D’altra banda, Marketa Sverakova, directora del Parc Samà, ha recalcat la predisposició de les instal·lacions del parc per a aquest tipus d’actes benèfics. “Tenim tots els ingredients perquè sigui una jornada molt especial, en què segur que recaptarem una gran quantitat a favor de la salut mental”.
Cal recordar que el Dia Miamara per la salut mental estarà format per dues sesions el divendres. La primera consistirà en una visita matinal al Parc Samà, i que estarà oberta a tots els treballadors, residents i familiars de les residències que conformen el Grup Mimara. Ja a la nit, a partir de les 20:30h, es desenvoluparà el sopar benèfic al mateix Parc Samà, en concret a la Sala del Marquesat. El menú tindrà un preu de 45€, dels quals 15€ aniran destinats a la Fundació La Marató de TV3.

El sopar benèfic estarà obert a tot el públic que hi vulgui assistir. Per adquirir les entrades es pot fer a través del següent enllaç:
https://parcsama.es/mimara-cena-benefica
https://parcsama.es/mimara-sopar-benefic