El Bravo3 Repsol, atractiu de l’Exhibició Aèria de Tarragona

L’equip Bravo3 Repsol, un dels millors exponents de l’acrobàcia aèria actual, participarà per sisè any consecutiu en la VI Exhibició Aèria a Tarragona, que se celebrarà avui a les 18:00 hores.

En aquesta edició i amb motiu de la celebració dels XVIII Jocs Mediterranis a la ciutat -del 22 de juny a l’1 de juliol-, s’han introduït importants novetats.

Així doncs, l’exhibició dels pilots Cástor Fantoba i Juan Velarde, tindrà lloc a les 18 hores, amb l’objectiu de facilitar l’afluència de públic i potenciar l’espectacularitat de l’acte.

A més, a les tradicionals i aclamades acrobàcies de l’equip Bravo3 Repsol se sumaran les dels membres de la Patrulla Acrobàtica Jacob 52 i del pilot català Àlex Balcells, informa l’organització.

Increïbles maniobres aèries

L’esdeveniment es podrà contemplar des de la Balconada del Mediterrani i la platja del Miracle de la ciutat, i es preveu que un any més sigui un gran èxit de públic i aconsegueixi reunir a milers de persones, gràcies a l’organització del Patronat Municipal d’Esports, l’Ajuntament de Tarragona i el patrocini de Repsol.

El programa de vol de l’equip Bravo3 Repsol que tant va sorprendre i va entusiasmar en edicions anteriors, oferirà un any més al públic tarragoní increïbles maniobres aèries. En aquest acte, dos avions d’altes prestacions, en formació tancada, realitzaran figures d’estil lliure de gran vistositat en una combinació única pel seu contingut, complexitat i nivell de pilotatge.