Dos detinguts per la Guàrdia Urbana

Denunciat pels delictes contra la seguretat viària i trencament de condemna; i un altre per robatori

 

 

Redacció.- La Guàrdia Urbana va denunciar dues vegades un home de 46 anys, veí de Tarragona, per donar positiu al control d’alcoholèmia.

Els fets van passar ahir dijous pels volts de les 16 h al Polígon Riu Clar, quan després de rebre un avís que un home havia sortit d’una empresa de manera molt agressiva, els agents van localitzar-lo conduint una motocicleta al carrer del Sofre. L’individu va donar positiu al control d’alcoholèmia (0,73 mg / l) i també se li va imputar el delicte de trencament de condemna per tenir el permís retirat judicialment. Finalment es va localitzar un conductor substitut, motiu pel qual el vehicle no va ser immobilitzat.

Denunciat per delicte lleu de robatori en un vehicle

La Guàrdia Urbana ha denunciat un home de 42 anys, veí de Tarragona, com a presumpte autor d’un furt a l’interior d’un vehicle.

Els fets han passat a quarts d’una, quan una patrulla que realitzava vigilància de paisà han observat un individu, conegut per haver comès furts a l’interior dels vehicles, pel carrer Apodaca de la ciutat. Els agents l’han intentat seguir i l’han trobat a l’interior d’un vehicle estacionat al carrer Soler regirant una bossa. Els agents han comprovat que el vehicle no estava forçat i no hi havia cap finestra trencada.

Durant l’actuació ha aparegut el conductor del vehicle, que ha manifestat que no coneixia el senyor que estava a l’interior i ha confirmat que la bossa de mà havia estat regirada, motiu pel qual s’ha produït la denúncia per delicte lleu.

L’individu denunciat ahir és el mateix que va ser detingut aquesta setmana com a presumpte autor d’una trentena de robatoris amb força a l’interior de vehicles a la zona de la Tabacalera i la Part Baixa de la ciutat.