El dijous,1 de juny, comencen les inscripcions d’ESTIU TARRAGONAJOVE

Més de 60 activitats, destacant els 8 casals setmanals temàtics, el taller d’humor i teatre de l’actor David Verdaguer i l’especial visita de David Carabén com els plats forts d’aquest estiu.

Ajuntament de Tarragona.- Dijous 1 de juny, a partir de les 10 h del matí, s’activa el programa d’inscripcions de les activitats d’Estiu TarragonaJove. Els i les joves a partir de 12 anys podran accedir a la consulta dels tallers i cursos programats en àmbits diversos com esports i aventura; circ, màgia i teatre; música i dansa; idiomes i creació literària; treballs manuals, arts plàstiques i visuals; informàtica i noves tecnologies, cuina creativa; i la caixa d’eines i habilitats.

Un dels plats forts d’aquest Estiu Tarragonajove és el taller i xerrada del dijous 27 de juliol, “HUMOR I TEATRE amb sentit comú” a càrrec de l’actor David Verdaguer. Conegut pel seu pas pel programa de Tv3 APM com el “reporter amb bigoti”, ha reunit una trajectòria que l’ha portat a guanyar un premi Gaudí i a ser nominat als Goya. En aquest taller, convidarà a un laboratori teatral basat en l’art d’explicar còmicament amb poques paraules.

Un any més també es manté l’aposta per set casals temàtics que, sota l’etiqueta ‘CASALS SETMANALS’ i al llarg d’una setmana, permeten aprofundir de manera intensiva en propostes diverses: teatre i acció, joc i espai creatiu, circ i funambulisme, escriptura creativa, robòtica i aplicacions i rol i enginy. Com a novetat i aposta del Servei Municipal Tarragonajove, es presenta el CLAC! CINEMA I ACCIÓ, un casal impartit per les professionals Eva Vallès i Ariadna Costa, la setmana del 24 al 28 de juliol i a l’Espai Jove Kesse. L’estiu també obre les portes a experiències com conversar amb el cantant dels Mishima, David Carabén, i projectar el costat creatiu amb el youtuber “Yo no lo tiraría”, Javier Barquín.

Les inscripcions es podran realitzar pel web www.tarragonajove.org o bé, presencialment, a l’Oficina Jove del Tarragonès (plaça Imperial Tarraco,1) en els següents horaris:

  • Dimarts de 9 a 14 h. i de 16.30 a 19 h.
  • Dimecres de 9 a 14 h.
  • Dijous de 9 a 14 h. i de 16.30 a 19 h.
  • Divenres de 9 a 13 h.

L’Espai Jove Kesse (Cr. Sant Antoni Maria Claret 12-14) també oferirà suport en la reserva de places i inscripcions de dimarts a dissabte, de les 17 a les 21 h.