Detenen tres joves per violar una turista de 19 anys a l’habitació d’un hotel de Lloret de Mar

Els nois estaven de vacances al municipi i van agredir la víctima pels voltants de les dues de la matinada

ACN Lloret de Mar .- Els Mossos d’Esquadra han detingut tres joves alemanys per violar una turista de 19 anys en un hotel de Lloret de Mar (Selva). L’agressió sexual va tenir lloc la nit d’aquest dimarts a dimecres, pels voltants de les dues de la matinada. Els joves van abusar conjuntament de la víctima en una habitació de l’Hotel Planas, situat al centre del municipi. La jove va anar a l’Hospital Comarcal de Blanes (Selva) perquè li fessin un reconeixement mèdic i després va denunciar els fets als Mossos. La policia va poder detenir els tres sospitosos poques hores després, pels voltants de les sis de la tarda del dimecres. Els arrestats, que també passaven uns dies de vacances a Lloret, tenen 24 i 25 anys i són de procedència marroquina.
La violació múltiple a l’hotel de Lloret de Mar va tenir lloc la nit del 15 al 16 d’agost. De moment, n’han transcendit pocs detalls. Se sap que els tres joves, dos dels quals tenen 24 anys i l’altre 25, són alemanys i passaven uns dies de vacances a la localitat selvatana.

Els detinguts, que són de procedència marroquina, van abusar de la víctima a l’Hotel Planas, situat al centre de Lloret. L’agressió sexual va tenir lloc pels voltants de les dues de la matinada. Segons ha avançat el 3/24, els tres joves van violar la turista, que té 19 anys, en una de les habitacions.

La víctima va anar fins a l’Hospital Comarcal de Blanes, on els metges li van fer un reconeixement mèdic, i va denunciar els fets als Mossos d’Esquadra. La policia va obrir una investigació i va poder detenir els tres sospitosos poques hores més tard, la tarda del dimecres 16 d’agost. La policia els acusa d’un delicte d’agressió sexual.

Quatre nits després del crim

Aquesta violació té llocs pocs dies després que Lloret de Mar hagi estat escenari d’un altre succés: la mort d’un turista italià de 22 anys a l’interior de la discoteca St. Trop. El crim va tenir lloc la matinada del dissabte 12 d’agost.

La víctima estava amb uns amics a l’interior de la discoteca quan hi va haver una baralla amb tres joves txetxens que havien rebut asil a França. Un dels agressors va ventar una forta puntada de peu al cap del jove italià, que li va provocar ferides irreversibles. La víctima va ingressar en estat molt crític a l’Hospital Josep Trueta de Girona i va morir l’endemà.

Els Mossos d’Esquadra van detenir els tres txetxens poc després de l’agressió. El jutge ha enviat l’autor del cop de peu mortal a la presó. Els altres dos han quedat en llibertat provisional, i a un se li ha prohibit sortir de l’espai Schengen.