Ciutadans (Cs) Tarragona recolza el trasllat dels marxants a la plaça Corsini després de l’estiu

El regidor de Cs a Tarragona, Pedro Sánchez, insta a la regidora de Comerç, Elvira Ferrando, a “dialogar” amb les parts implicades per acabar amb “la pressió i la incertesa” a la qual sotmeten als marxants diàriament

El regidor de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Tarragona, Pedro Sánchez, ha defensat que des de la formació taronja “es recolza el trasllat dels marxants a la plaça Corsini al setembre”, després que l’equip de govern hagi posposat el trasllat des de la inauguració del Mercat Central de Tarragona a l’abril. “És material i logísticament inviable afrontar el trasllat durant l’estiu”, especialment tenint en compte que “encara han de dur-se a terme diverses gestions amb Endesa i altres empreses subministradores per disposar de les garanties suficients”.

El regidor de Cs ha criticat a l’equip de Govern que “la pressió i la incertesa a la qual sotmeten als marxants diàriament”. Aspecte que ha titllat de “poc positiu”. Per això, l’edil de la formació taronja ha demandat “tranquil·litat i diàleg” a la regidora de Comerç i membre del Consell d’Administració d’ ESPIMSA, Elvira Ferrando, per “buscar una solució conjunta on totes les parts implicades surtin beneficiades.”

Finalment, Pedro Sánchez, ha advertit que “no s’amaguin possibles pujades de les tarifes i s’informi els marxants de forma transparent.”